دجاج محمر بصلصة الخل
ربع كوب خل
2معلقة كبيرة مستردة ديجون
2معلقة كبيرة عصير ليمون
فص توم مفرومين
2 معلقة زيت زيتون
ملح وفلفل
دجاجة كاملة مقطعة اربع قطع
نص كوب مرقة دجاج
معلقة بشر ليمون
معلقة كبيرة بقدونس مفروم
في الخلاط نضرب الخل مع الزيت والثوم
والمستردة والملح والفلفل والليمون
2-نضع الصلصة السابقة على الدجاج ونخلطهم جيدا
ونضعهم في كيس ونغلقهم جيدا
ونضعهم في الثلاجة مدة يوم الى ساعتين اقل شئ
3-نسخن الفرن في حرارة 400 فهرنهايت
ونخرج الدجاج نضعهم في صينية
4- في الفرن نخليها لمدة ساعة تكون استوت
لو فرنك حامي حطي فويل على الصينية
لحد ماتستوي وتتحمر
5-نضع الدجاجة في طبق التقديم
-نضع كوب المرق على ماتبقي في الصينية
من صوص الدجاج اللي في الصينية
ونكشط اي اجزاء بنية بالمعلقة ونخلطهم بالمرق
بعدين نصبهم على الدجاج ودا الصوص
7-نزينهم ببشر الليمون والبقدونس
مع خالص